Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító)

könyve: Te és Én - Egy közös év az életünkből (macis borító) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Naplónk egy egyedülálló kulcs ahhoz, hogy jobban megismerd önmagad és a naplótársnak választott partnered. Kiemelten ajánljuk naplónkat a friss szerelmespároknak, hogy általa jobban megismerjék egymást. Házastársaknak, hogy a napi rohanásban ne feledkezzenek el egymásról, legyenek naprakészek azzal, hogy mi foglalkoztatja éppen a másikat, mire vágyik, vagy éppen mi bosszantja. Barátnőknek, hogy legyen még egy közös titkuk, amin lehet pusmogni, és közben sokat nevetni, jókat szórakozni. Illetve kamasz gyermeket nevelő szülőknek, hogyan jobban megértsék gyermeküket, és az is őket, hogy kapjanak egymáshoz egy olyan “használati útmutatót”, amivel (ismét) közelebb kerülhetnek egymáshoz, és megtanulhatnak (újból) bízni egymásban. [/limit_content]

A Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) című könyv egy 2019-ban megjelent, 128 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet írt és a Roland Toys Kft. adja ki a 9789737148155 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) PDF, Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) PDF letöltés, : Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) ePUB, Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) ePUB letöltés, : Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) Mobi, Te és Én – Egy közös év az életünkből (macis borító) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Roland Toys Kft. kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789737148155 ISBN-számú könyvek

Összes könyv