Tarrósy István: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák

Tarrósy István könyve: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kötet a nemzetközi és geopolitikai stúdiumok számára hiánypótló műként a 21. század globális rendszerét egyre jelentősebben átjáró, azt meghatározó afro-ázsiai kapcsolatokkal, az afro-ázsiai interkontinentális tér szereplői által keltett dinamikákkal foglalkozik. Az egyes fejezetek az alapvető történelmi áttekintések után a mindennapokban tetten érhető geopolitikai valóságokat elemzik, könnyen fogyasztható módon. A gondolatmenet homlokterében Kína, India, Indonézia és Japán, valamint további ázsiai szereplők globális térben elfoglalt pozícióinak ismertetése és az általuk, egymás között különböző formát öltő “új regionalizmus” paradigmájának bemutatása, valamint az új dinamikák által keltett hatalmi kihívások – főkét az USA és az EU számára – felvázolása állnak. Az érvelés során a szerző kitüntetett figyelmet szentel az afrikai kontinensnek, ugyanis meglátása szerint az “új dinamikák” egyik fő terepe a szubszaharai térség. A kötetben részben a szerző által hazai és külföldi tudományos folyóiratokban közölt elsőszerzős tanulmányok, illetve azok átdolgozott változatai, részben újonnan megírt fejezetek fűződnek koherens irodalommá. A könyv a széles olvasóközönség érdeklődésére tarthat számot, segítséget nyújtva a nemzetközi rendszer változásainak jobb megértéséhez. [/limit_content]

A Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák című könyv egy 2016-ban megjelent, 240 oldalból álló, Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Tarrósy István írt és a IDR Publikon Kiadó adja ki a 9786155457708 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tarrósy István: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tarrósy István: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák PDF, Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák PDF letöltés, Tarrósy István: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák ePUB, Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák ePUB letöltés, Tarrósy István: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák Mobi, Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tarrósy István további könyvei

IDR Publikon Kiadó kiadó további könyvei

Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9786155457708 ISBN-számú könyvek

Összes könyv