Tarr Bence László: Mindenek Ostroma

Tarr Bence László könyve: Mindenek Ostroma | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Mindenek Ostroma (istenes versek) Tarr Bence László esszék, tanulmányok és novellák mellett húsz éve ír verseket, amelyek tárgya gyakran az Istent kereső ember viszonya az élethez, valláshoz, az örökléthez. Versei filozófiai létkérdések mélységes tükrei, melyben híven tükröződik a huszadik század végén született modern ember kulturális sokszínűsége. A versek, a klasszikus műveltség gyöngyszemei, amelyek számos spirituális hagyományból merítenek. A halmozott rétegeken átsejlik a mitológiai, hermetikus, alkimista, és keresztény szimbólumvilág harmonikus egysége. Ezek a versek meditációs formák is, az elmélyülést segítik Papp Norbert festőművész grafikái. Az önálló értékkel bíró táblarajzok a versek képbe öltött, és továbbgondolt másai. Ez a művészeti forma teszi egyedülállóvá azt a barangolást, amelyre a Tarandus Kiadó negyedik könyve készteti az olvasót. [/limit_content]

A Mindenek Ostroma című könyv egy 2011-ban megjelent, 84 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Tarr Bence László írt és a TARANDUS KFT. adja ki a 9786155180064 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tarr Bence László: Mindenek Ostroma egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tarr Bence László: Mindenek Ostroma PDF, Mindenek Ostroma PDF letöltés, Tarr Bence László: Mindenek Ostroma ePUB, Mindenek Ostroma ePUB letöltés, Tarr Bence László: Mindenek Ostroma Mobi, Mindenek Ostroma Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tarr Bence László további könyvei

TARANDUS KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

84 oldalas könyvek

9786155180064 ISBN-számú könyvek

Összes könyv