Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek

Tálos Tamara könyve: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza - Kreatív színező felnőtteknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Most elképzelheted a saját Magyarországodat!Engedd el a fantáziád, és töltsd meg színekkel a könyv lapjain szereplő épületeket és nevezetességeket!Barangold be az országot a rajzok segítségével, és merülj el a színezés megnyugtató világában! A lehetőség a tiéd, a színek a te kezedben vannak. Csak rajtad áll, hogyan teremted újra az ismerős helyszíneket. [/limit_content]

A Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek című könyv egy 2015-ban megjelent, 96 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Tálos Tamara írt és a Magnólia adja ki a 9789634190448 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek PDF, Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek PDF letöltés, Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek ePUB, Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek ePUB letöltés, Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek Mobi, Színezd ki Magyarországot! + Színes ceruza – Kreatív színező felnőtteknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tálos Tamara további könyvei

Magnólia kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789634190448 ISBN-számú könyvek

Összes könyv