Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek

Tálos Tamara könyve: Színezd ki Budapestet! - Színező 3-99 éveseknek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] MOST ELKÉPZELHETED A SAJÁT BUDAPESTEDET.Engedd el a fantáziád, és töltsd meg színekkel a könyv lapjain szereplő fővárosi épületeket és nevezetességeket!Barangold be Budapestet a rajzok segítségével, csodálkozz rá a korábban már látott épületekre, ezzel is közelebb kerülve a főváros megismeréséhez. Merülj el a színezés megnyugtató világában!A lehetőség a tiéd, a színek a te kezedben vannak. Varázsolj egy új Budapestet magadnak! [/limit_content]

A Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek című könyv egy 2018-ban megjelent, 40 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Tálos Tamara írt és a Magnólia adja ki a 9789634195191 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek PDF, Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek PDF letöltés, Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek ePUB, Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek ePUB letöltés, Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek Mobi, Színezd ki Budapestet! – Színező 3-99 éveseknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tálos Tamara további könyvei

Magnólia kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789634195191 ISBN-számú könyvek

Összes könyv