Takács Ilona: Két kis kandúr

Takács Ilona könyve: Két kis kandúr | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Takács Ilona kötete a legfiatalabb olvasókhoz szól. Két kis kandúr udvari kalandjaival ismerkedhetnek meg az óvodás korú és kisiskolás gyerekek. A kötetet Csernik Attila színes illusztrációi díszítik. [/limit_content]

A Két kis kandúr című könyv egy 2011-ban megjelent, 20 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyv, melyet Takács Ilona írt és a Forum Könyvkiadó adja ki a 9788632308039 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Takács Ilona: Két kis kandúr egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Takács Ilona: Két kis kandúr PDF, Két kis kandúr PDF letöltés, Takács Ilona: Két kis kandúr ePUB, Két kis kandúr ePUB letöltés, Takács Ilona: Két kis kandúr Mobi, Két kis kandúr Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Takács Ilona további könyvei

Forum Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

20 oldalas könyvek

9788632308039 ISBN-számú könyvek

Összes könyv