T.D. Jakes: Hagyd, hogy férfi legyen!

T.D. Jakes könyve: Hagyd, hogy férfi legyen! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] `Micsoda fájdalmas gyerekkori emlékek üldözték Adolf Hitlert? Milyen hatások érhették az ifjabb Martin Luther King életét, vagy Ábrahám Lincolnét? Miféle gyermekkori fájdalmak vagy álmok formálták Malcolm X és Mahatma Gandhi gondolatait?…` T.D.JAKES ÍRT EGY KÖNYVET A FÉRFIAKNAK… AMIT MINDEN NŐNEK IS OLVASNIA KELLENE! 2001. szeptemberében a nagytekintélyű TIME magazin Amerika legbefolyásosabb szónokának választotta a könyv szerzőjét. A Hagyd hogy férfi legyen! egy felrázóan őszinte írás a férfilét titkairól. [/limit_content]

A Hagyd, hogy férfi legyen! című könyv egy 2001-ban megjelent, 215 oldalból álló, Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyv, melyet T.D. Jakes írt és a Immanuel Alapítvány adja ki a 9789630086189 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a T.D. Jakes: Hagyd, hogy férfi legyen! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: T.D. Jakes: Hagyd, hogy férfi legyen! PDF, Hagyd, hogy férfi legyen! PDF letöltés, T.D. Jakes: Hagyd, hogy férfi legyen! ePUB, Hagyd, hogy férfi legyen! ePUB letöltés, T.D. Jakes: Hagyd, hogy férfi legyen! Mobi, Hagyd, hogy férfi legyen! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

T.D. Jakes további könyvei

Immanuel Alapítvány kiadó további könyvei

Társadalomtudomány Filozófia, Vallásfilozófia kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

215 oldalas könyvek

9789630086189 ISBN-számú könyvek

Összes könyv