Szunyoghy András: Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell

Szunyoghy András könyve: Ceruzarajz - Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A világszerte tucatnyi országban és nyelven megjelenő oktatókönyvek – Művészeti anatómia, Rajz ABC, Nagy rajziskola – szerzője, Szunyoghy András grafikusművész legújabb munkája nélkülözhetetlen mindazok számára, akik most ismerkednek a ceruzarajzolás szépségeivel és nehézségeivel, de hasznos azoknak is, akik apró mesterfogásokkal szeretnék tökéletesíteni tudásukat. A részletes és szemléletes képanyagot jól érthető szöveges leírások egészítik ki, így a gyakorlati tanácsok és elméleti információk a legegyszerűbb térformáktól a legbonyolultabb alakrajzokig megbízható segítséget nyújtanak a tanulásban. A Ceruzarajz nemcsak fejezetekre bontott rajziskola – a Kreatív Képzőművészet igazi kincsestára! [/limit_content]

A Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell című könyv egy 2019-ban megjelent, 126 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Szunyoghy András írt és a MMA Kiadó adja ki a 9786155869327 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szunyoghy András: Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szunyoghy András: Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell PDF, Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell PDF letöltés, Szunyoghy András: Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell ePUB, Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell ePUB letöltés, Szunyoghy András: Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell Mobi, Ceruzarajz – Minden, amit a ceruza használatáról tudni kell Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szunyoghy András további könyvei

MMA Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

126 oldalas könyvek

9786155869327 ISBN-számú könyvek

Összes könyv