Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága

könyve: Szülinapi varázslat - Ben és Holly apró királysága | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a keménytáblás lapozó a tündéri szülinapon történtekről mesél. Pitypang és Pipacs születésnapi zsúrján a Bölcs Öreg Kobold megtilt mindenféle varázslatot. De a tündérpartik nem mindig úgy alakulnak, ahogy tervezik… ahol sok a varázspálca, ott könnyen történhetnek varázslatos bonyodalmak.A nagy emberek világában bújik meg az apró királyság, ahol a kedves, vidám szereplők, Kobold Ben, Holly hercegnő, Szilva dadus, Bogáncs király, Gaston, a katicabogár és a többiek élnek és mindenféle varázslatos kalandok történnek meg velük.Az M2 és a NICK JR. TV csatornákon lehet megtekinteni a Ben és Holly apró királysága című rajzfilmsorozatot, amelynek alapján a jól ismert szereplők kalandjait közreadó angol könyvsorozat készült. A sorozat kötetei most magyarul is megjelennek a mókus könyvek sorában. [/limit_content]

A Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága című könyv egy 2018-ban megjelent, 14 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet írt és a Kiss József Könyvkiadó adja ki a 9786155701153 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága PDF, Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága PDF letöltés, : Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága ePUB, Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága ePUB letöltés, : Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága Mobi, Szülinapi varázslat – Ben és Holly apró királysága Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kiss József Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

14 oldalas könyvek

9786155701153 ISBN-számú könyvek

Összes könyv