Szoó Judit: Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható

Szoó Judit könyve: Kilófaló lakomák - 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könnyű nyári Kilófaló finomságok után keményebb fába vágta a fejszéjét Szoó Judit. Most kifejezetten a nehéz, többnyire az ünnepi asztal ékeként felszolgált ételeket vette górcső alá. Az eddigi gyakorlattal szemben nagyobb számban kerültek a könyvbe főételek, a repertoár pedig színes: Cordon Bleu, Dubarry-szelet, Holstein-szelet, Paella mind-mind diétás változatban. Ám az édes ízek sem maradhattak ki: ha már tél, ünnepek, akkor kelt tészták is – briós, bukta, kürtős kalács. Az utolsó pillanatban pedig elkészült, és így még a kötetbe kerülhetett a szaloncukor kalória- és szénhidrát csökkentett változata is. A karácsonyi ünnepek alatt a diétázók sem maradnak ki a hagyományos élvezetekből, a zselés, gesztenyés, diós, marcipános szaloncukrok bűvöletéből. A Kilófaló finomságokban debütált kilófaló lisztkeverékalap után itt van a kilófaló lisztkeverék kelt tésztákhoz receptje is, hogy a sütés még egyszerűbbé és elérhetőbbé válhasson. Sok-sok sikert és egészséget kívánunk! “A receptjeid ismét nagy sikert arattak a legválogatósabb családtagjaim körében is. Imádjuk a péksüti mixet, másnap már egy szem sem volt, pedig le akartam fagyasztani… A lisztkeverékeddel főzök is, nagyon jól bevált. A férjem észre sem veszi a turpisságot. Annyira örülök, hogy végre van egy olyan szakácskönyv, melyben a recepteket nem kell átvariálni, mert biztos, hogy jól sikerülnek – egyáltalán nem mindegy. Köszönök mindent és további sok sikert kívánok, Krisztina” [/limit_content]

A Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható című könyv egy 2010-ban megjelent, 144 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Szoó Judit írt és a Timp Kiadó adja ki a 9789639614819 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szoó Judit: Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szoó Judit: Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható PDF, Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható PDF letöltés, Szoó Judit: Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható ePUB, Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható ePUB letöltés, Szoó Judit: Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható Mobi, Kilófaló lakomák – 0-24 óráig fogyókúra idején és cukorbetegek számára is fogyasztható Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szoó Judit további könyvei

Timp Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789639614819 ISBN-számú könyvek

Összes könyv