SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda

könyve: SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal - Óvoda | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Interaktív készségfejlesztő játék 2-6 éveseknek. Több részből álló játékcsomag, tartalma egy mondókákkal, dalokkal, animációs betétekkel tűzdelt kisfilm, egy szókártyacsomag, egy képes tördeléssel készült Lackfi János mesekönyv, és egy szülőknek szóló útmutató fejlesztési tanácsokkal és további játékötletekkel. A csomag szókészletét óvodapedagógusok állították össze az óvodai élet legfontosabb szavaiból. [/limit_content]

A SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda című könyv egy 2015-ban megjelent, ISBN: 9789630894722 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet írt és a SzóKiMondóka adja ki a 9789630894722 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda PDF, SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda PDF letöltés, : SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda ePUB, SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda ePUB letöltés, : SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda Mobi, SzóKiMondóka játékcsomag a szavakkal – Óvoda Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

SzóKiMondóka kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789630894722 oldalas könyvek

9789630894722 ISBN-számú könyvek

Összes könyv