Szita Szilvia: Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár

Szita Szilvia, Pelcz Katalin könyve: Egy szó mint száz - Magyar-német tematikus szókincstár | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az Egy szó mint száz hiánypótló munka a magyar mint idegen nyelv tanításában. A kötet tizenkilenc témakör szókincsét mutatja be tárgykörönként rendszerezve. A szókincs újfajta feldolgozásának köszönhetően a mű bármelyik nyelvkönyv kiegészítéseként használható. A szókincs átfogó és rendszeres bemutatását a hétköznapi nyelvhasználatot tükröző példamondatok, kulturális információk, valamint a tematikus egységek tipikus beszédhelyzetei gazdagítják. Az alapszókincshez tartozó szavakat – a tájékozódás megkönnyítése érdekében – kiemeltük. Ajánljuk kezdőtől a haladó szintig önálló tanuláshoz csakúgy, mint csoportban való feldolgozáshoz.. [/limit_content]

A Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár című könyv egy 2014-ban megjelent, 288 oldalból álló, Magyar Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Magyar Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyv, melyet Pelcz Katalin, Szita Szilvia írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630594639 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pelcz Katalin, Szita Szilvia: Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pelcz Katalin, Szita Szilvia: Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár PDF, Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár PDF letöltés, Pelcz Katalin, Szita Szilvia: Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár ePUB, Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár ePUB letöltés, Pelcz Katalin, Szita Szilvia: Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár Mobi, Egy szó mint száz – Magyar-német tematikus szókincstár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pelcz Katalin, Szita Szilvia további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Magyar Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Magyar Szótár, nyelvkönyv Német kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789630594639 ISBN-számú könyvek

Összes könyv