Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek

könyve: Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] 41 színezős feladat, és jobb leszel matekból!Ha hibátlanul adod össze a számokat, ha jól vonod ki őket egymásból, aztán még megfelelően színezel is, megtudhatod, mit rejtenek az ábrák. A feladatok fejlesztik a megfigyelőképességet, az összpontosítást, miközben szokatlan ám élvezetes módon segítik begyakorolni a számtani műveleteket. [/limit_content]

A Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek című könyv egy 2017-ban megjelent, 48 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634157366 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek PDF, Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek PDF letöltés, : Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek ePUB, Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek ePUB letöltés, : Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek Mobi, Színezők számtani műveletekkel 6-7 éveseknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634157366 ISBN-számú könyvek

Összes könyv