Szikszay Csaba: Kiegyensúlyozottan előre!

Szikszay Csaba könyve: Kiegyensúlyozottan előre! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Sokkal jobb életünk lehetne, ha higgadtan tudnánk kezelni a stresszes helyzeteket! Túlfeszített a tempó, nagyok az elvárások és néha olyan érdésed van, hogy őrültekkel vagy összezárva. Így képtelennek “érzed” azt, hogy megőrízd a kiegyensúlyozottságod. Megértem, hogy nagy a nyomás és vannak olyan emberek, jelyzetek, amik kiborítóak első ránézésre. Másodszorra viszont utólag mindenki rájön, hogy fölösleges volt az idegeskedés. Jobb és kedvezőbb eredményeket érhettünk volna el akkor, ha kiegyensúlyozottak maradunk érzelmileg és lelkileg is. [/limit_content]

A Kiegyensúlyozottan előre! című könyv egy 2019-ban megjelent, 224 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Szikszay Csaba írt és a Magánkiadás adja ki a 9786150055350 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szikszay Csaba: Kiegyensúlyozottan előre! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szikszay Csaba: Kiegyensúlyozottan előre! PDF, Kiegyensúlyozottan előre! PDF letöltés, Szikszay Csaba: Kiegyensúlyozottan előre! ePUB, Kiegyensúlyozottan előre! ePUB letöltés, Szikszay Csaba: Kiegyensúlyozottan előre! Mobi, Kiegyensúlyozottan előre! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szikszay Csaba további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9786150055350 ISBN-számú könyvek

Összes könyv