Szerk.: Törő Klára: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre

Szerk.: Törő Klára könyve: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre | könyv borító

[limit_content length=”400″] A klimatikus tényezők emberi szervezetre gyakorolt hatásainak eredményes vizsgálata komplex tevékenységet és interdiszciplináris együttműködést feltételez. Könyvünkben meteorológusok, történészek és orvosok összegzik a témával kapcsolatos vizsgálati eredményeiket és nézeteiket, feltárva az időjárási tényezők szerepét a betegségek kialakulásában. Az időjárási tényezők az emberi szervezetet, testi, lelki egészséget alapvetően befolyásolják. A klímaváltozás bekövetkezése hosszú időtartamot ölel fel, ami csupán több emberöltőt, akár az emberiség teljes történelmét átfogva magyarázható [/limit_content]

A Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre című könyv egy 2010-ban megjelent, ISBN: 9789632262819 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Szerk.: Törő Klára írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632262819 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szerk.: Törő Klára: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szerk.: Törő Klára: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre PDF, Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre PDF letöltés, Szerk.: Törő Klára: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre ePUB, Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre ePUB letöltés, Szerk.: Törő Klára: Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre Mobi, Az éghajlatváltozás hatásai az emberi szervezetre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szerk.: Törő Klára további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789632262819 oldalas könyvek

9789632262819 ISBN-számú könyvek

Összes könyv