szerk.Füredi János: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve

szerk.Füredi János könyve: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve | könyv borító

[limit_content length=”400″] A magyar pszichiátria újraszületésének és megszilárdulásának története szubjektív visszaemlékezéseken keresztül… Hiánypótló kötet, a szakma legismertebb képviselőinek életútinterjúi az elmúlt évtizedek legfontosabb szakmai eredményeiről, a mindennapok harcairól, az elért eredményekről s a jövő kilátásairól. [/limit_content]

A Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve című könyv egy 2019-ban megjelent, 264 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet szerk.Füredi János írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632267142 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a szerk.Füredi János: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: szerk.Füredi János: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve PDF, Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve PDF letöltés, szerk.Füredi János: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve ePUB, Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve ePUB letöltés, szerk.Füredi János: Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve Mobi, Szubjektív történelem. A magyar pszichiátria elmúlt 50 éve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

szerk.Füredi János további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9789632267142 ISBN-számú könyvek

Összes könyv