Szendi Gábor: Paleolit ismeretek haladóknak

Szendi Gábor könyve: Paleolit ismeretek haladóknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Idestova hat éve, hogy Szendi Gábor megírta Paleolit táplálkozás című könyvét. Bár sokan csupán egy újabb divathóbortnak tartották, ami előbb-utóbb lecseng, a paleo sikere töretlen, és mind nagyobb tömegeket gyógyít ki a nyugati embert sújtó betegségekből. Az eltelt idő alatt az alapelvek mit sem változtak, de számos – elméleti és gyakorlati kérdés fogalmazódott meg a gondolkodó és fejlődni vágyó paleósokban.Ki szabad-e elégítenünk az édesség iránti vágyunkat maglisztekből készült finomságokkal, vagy jobban tesszük, ha óvakodunk tőlük? Ha egyszer a paleo a szervezetünknek optimális étrend, miként lehet, hogy egyesek mégsem tudnak lefogyni vele? Vajon a ketogén diéta a paleo vadhajtása, vagy egyes esetekben tényleg csodákat művelhet? Valóban a mértéktelen húsevés okozza a köszvényt? Hogyan előzhetjük meg a vesekő kialakulását?A paleo legjelentősebb hazai szaktekintélye, Szendi Gábor hisz a megújulásban: abban, hogy rég bevált receptek ismételgetése helyett állandóan frissíteni kell tudásunkat. Így született meg ez a nagyszabású elméleti összefoglaló, amelynek méltó párja állandó szerzőtársa, Mezei Elmira szakácskönyve, a Paleolit konyha haladóknak. [/limit_content]

A Paleolit ismeretek haladóknak című könyv egy 2015-ban megjelent, 254 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Szendi Gábor írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155492846 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szendi Gábor: Paleolit ismeretek haladóknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szendi Gábor: Paleolit ismeretek haladóknak PDF, Paleolit ismeretek haladóknak PDF letöltés, Szendi Gábor: Paleolit ismeretek haladóknak ePUB, Paleolit ismeretek haladóknak ePUB letöltés, Szendi Gábor: Paleolit ismeretek haladóknak Mobi, Paleolit ismeretek haladóknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szendi Gábor további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

254 oldalas könyvek

9786155492846 ISBN-számú könyvek

Összes könyv