Szendi Gábor: Paleolit haladóknak csomag

Szendi Gábor, Mezei Elmira könyve: Paleolit haladóknak csomag | könyv borító

[limit_content length=”400″] A paleo idestova hat éve hódít hazánkban. Bár sokan csupán egy újabb divathóbortnak tartották, ami előbb-utóbb lecseng, de a paleo sikere töretlen, és mind nagyobb tömegeket gyógyít ki a nyugati embert sújtó betegségekből. Az eltelt idő alatt az alapelvek mit sem változtak, de számos – elméleti és gyakorlati – kérdés fogalmazódott meg a gondolkodó és fejlődni vágyó paleósokban. A paleo legjelentősebb hazai szaktekintélye, Szendi Gábor, és a paleo legjelentősebb hazai táplálkozási tanácsadója, Mezei Elmira hisz a megújulásban: abban, hogy rég bevált receptek ismételgetése helyett állandóan frissíteni kell tudásunkat. Így született meg Szendi Gábor nagyszabású elméleti összefoglalója, amelynek méltó párja állandó szerzőtársa, Mezei Elmira szakácskönyve, a Paleolit konyha haladóknak.A két kötet most csomagban – kedvezményes áron – is megvásárolható! [/limit_content]

A Paleolit haladóknak csomag című könyv egy 2015-ban megjelent, 446 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Mezei Elmira, Szendi Gábor írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155492945 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mezei Elmira, Szendi Gábor: Paleolit haladóknak csomag egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mezei Elmira, Szendi Gábor: Paleolit haladóknak csomag PDF, Paleolit haladóknak csomag PDF letöltés, Mezei Elmira, Szendi Gábor: Paleolit haladóknak csomag ePUB, Paleolit haladóknak csomag ePUB letöltés, Mezei Elmira, Szendi Gábor: Paleolit haladóknak csomag Mobi, Paleolit haladóknak csomag Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mezei Elmira, Szendi Gábor további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

446 oldalas könyvek

9786155492945 ISBN-számú könyvek

Összes könyv