Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben

könyve: Szemtől szemben - XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kiállítási katalógus [/limit_content]

A Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben című könyv egy 2005-ban megjelent, 63 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet írt és a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága adja ki a 5999033916707 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben PDF, Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben PDF letöltés, : Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben ePUB, Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben ePUB letöltés, : Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben Mobi, Szemtől szemben – XX. századi önarcképek, művészportrék és kettős arcképek a Szentendréhez kötődő festészetben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

63 oldalas könyvek

5999033916707 ISBN-számú könyvek

Összes könyv