Székely János: A hit kapuja

Székely János könyve: A hit kapuja | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Jelen kötet a középiskolás és a felnőtt fiataloknak szól. Amint címe is érzékelteti, utat nyit a hit felé, megalapozza a hívő érdeklődést és a döntést a katolikus hit elfogadása mellett. Székely püspök úr sok szépirodalmi idézettel, filozófiai és szaktudományi hivatkozással szemlélteti és támasztja alá a hívő meggyőződést, válaszol korunk támadásaira és vádjaira, amelyek a hitet és az Egyházat érik. Hangvétele nagyon személyes; a párbeszédre való készség, a lelkesedő ökumenizmus jellemzi. Gyakran kitér az agnoszticizmus problémájára, erkölcsi és társadalmi kérdésekre – egyszóval mindarra, amivel mai, szétszórt világunkban egy tájékozódni kívánó ember hittel, vallással kapcsolatban lépten-nyomon találkozik. A kötet új színt képvisel a hitünket bemutató és erősítő hazai irodalomban. Haszonnal forgathatják hívők és nemhívők, fiatalok és idősebbek egyaránt. [/limit_content]

A A hit kapuja című könyv egy 2020-ban megjelent, 184 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Székely János írt és a Szent István Társulat adja ki a 9789632776514 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Székely János: A hit kapuja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Székely János: A hit kapuja PDF, A hit kapuja PDF letöltés, Székely János: A hit kapuja ePUB, A hit kapuja ePUB letöltés, Székely János: A hit kapuja Mobi, A hit kapuja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Székely János további könyvei

Szent István Társulat kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789632776514 ISBN-számú könyvek

Összes könyv