Szegedi Márk: Szívem Világa

Szegedi Márk könyve: Szívem Világa | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv két szegmensre bontható: a “szívbaj előtti” bohém hevületre és az “ösztönös” jelen(lét)re. Hét évvel ezelőtt volt egy (kihordott) infarktus epizódom. Ugyan nem láttam a világosságba vezető alagutat – de annyira presszurált a mellkasom, hogy a félelem és rettegés átment egy “fájdalmon túli kellemes és mély álomba”, amely azóta is inspirál szakadatlanul.. Amikor a kezedben forgatod ezt a könyvet, akkor némi betekintést nyerhetsz a lelkem zártabb bugyraiba. Arra is rádöbbenhetsz, hogy mennyire kifordítva élünk ezen a Földön, ahhoz képest akik vagyunk valójában. [/limit_content]

A Szívem Világa című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786156066824 oldalból álló, Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom, Levelezés, napló kategóriájú könyv, melyet Szegedi Márk írt és a UNDERGROUND KIADÓ ÉS TERJESZTŐ KFT adja ki a 9786156066824 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szegedi Márk: Szívem Világa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szegedi Márk: Szívem Világa PDF, Szívem Világa PDF letöltés, Szegedi Márk: Szívem Világa ePUB, Szívem Világa ePUB letöltés, Szegedi Márk: Szívem Világa Mobi, Szívem Világa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szegedi Márk további könyvei

UNDERGROUND KIADÓ ÉS TERJESZTŐ KFT kiadó további könyvei

Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom, Levelezés, napló kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786156066824 oldalas könyvek

9786156066824 ISBN-számú könyvek

Összes könyv