Szegedi Anita: A csodálatos henna

Szegedi Anita, Németh Péter, Horváth Gabriella könyve: A csodálatos henna | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A könyv részletesen bemutatja a henna növény többféle felhasználási módját (testfestés, gyógyítás, hajfestés) az ősi kultúráktól (egyiptomi, bibliai indiai, arab, stb.) kezdve napjainkig. [/limit_content]

A A csodálatos henna című könyv egy 2017-ban megjelent, 50 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita írt és a Lál Kiadó adja ki a 9786155253157 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita: A csodálatos henna egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita: A csodálatos henna PDF, A csodálatos henna PDF letöltés, Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita: A csodálatos henna ePUB, A csodálatos henna ePUB letöltés, Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita: A csodálatos henna Mobi, A csodálatos henna Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horváth Gabriella, Németh Péter, Szegedi Anita további könyvei

Lál Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

50 oldalas könyvek

9786155253157 ISBN-számú könyvek

Összes könyv