Számvető 2-első osztályosoknak

könyve: Számvető 2-első osztályosoknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] A feladatlap célja, hogy előkészítse a második osztály teljesítéséhez szükséges matematikai tudást. A kiadvány átlagos képességekkel rendelkezőtanulók számára készült, hogy segítségével elmélyíthessék a matematikai műveletek terén szerzett ismereteket. Összeadáshoz, kivonáshoz, számsorozatokhoz kapcsolódó kérdéseket egyaránt tartalmaz. A feladatok megfelelnek az első osztályos követelményeknek, bármilyen matematika-tankönyv mellé használhatóak [/limit_content]

A Számvető 2-első osztályosoknak című könyv egy 2012-ban megjelent, ISBN: 9786155029196 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet írt és a Yoyo Books adja ki a 9786155029196 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Számvető 2-első osztályosoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Számvető 2-első osztályosoknak PDF, Számvető 2-első osztályosoknak PDF letöltés, : Számvető 2-első osztályosoknak ePUB, Számvető 2-első osztályosoknak ePUB letöltés, : Számvető 2-első osztályosoknak Mobi, Számvető 2-első osztályosoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Yoyo Books kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155029196 oldalas könyvek

9786155029196 ISBN-számú könyvek

Összes könyv