Számok – első szótáram

könyve: Számok - első szótáram | könyv borító

[limit_content length=”400″] Csemetéink sokat tanulhatnak a számokról a könyv segítségével. Színes illusztrációi hozzájárulnak az új szavak elsajátításához. Számolási készségeiket a könyvben szereplő feladatok segítik. A gyermekek élvezettel lapozgatják! [/limit_content]

A Számok – első szótáram című könyv egy 2015-ban megjelent, 29 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Bajuszka Kft. adja ki a 9789492149329 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Számok – első szótáram egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Számok – első szótáram PDF, Számok – első szótáram PDF letöltés, : Számok – első szótáram ePUB, Számok – első szótáram ePUB letöltés, : Számok – első szótáram Mobi, Számok – első szótáram Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Bajuszka Kft. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

29 oldalas könyvek

9789492149329 ISBN-számú könyvek

Összes könyv