Szalay István: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára

Szalay István könyve: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mit jelent a “kettős látásmód”? Egyrészt az olyan középiskolai és felsőbb matematikai ismeretek felhasználását, amelyet a tanító nem mond, nem mondhat el diákjainak, másrészt a feladat (probléma) olyan megoldását, amely megfelel a tanítványai életkori sajátosságainak és tudásszintjének. Ez segít abban is, hogy a matematikából tehetséges gyerekek gondolatait értékelni tudja. [/limit_content]

A 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára című könyv egy 2018-ban megjelent, 313 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Szalay István írt és a Szegedi Tudományegyetem JGYPK Juhász Gyula Felsőok adja ki a 9786155455834 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szalay István: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szalay István: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára PDF, 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára PDF letöltés, Szalay István: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára ePUB, 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára ePUB letöltés, Szalay István: 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára Mobi, 100 matematikai feladat kettős látásmódban. Tanító szakos hallgatók és az 1-6. osztályban tanító pedagógusok számára Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szalay István további könyvei

Szegedi Tudományegyetem JGYPK Juhász Gyula Felsőok kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

313 oldalas könyvek

9786155455834 ISBN-számú könyvek

Összes könyv