Szalavetz Andrea: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai

Szalavetz Andrea könyve: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés - Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai | könyv borító

[limit_content length=”400″] “A (mégoly kiváló) gyártási képességek nem elegendők: növelni kell a helyi hozzáadott értéket!” “A gyártásnál tudásigényesebb tevékenységekre van szükség a modernizációhoz!” Napjainkban ezeket a gazdaságpolitikai jelszavakat hangoztatják mind a kiemelkedő teljesítményükkel a technológiai élvonal közelébe került, mind a közepes jövedelmű országként megrekedt, csökkenő versenyképességű gazdaságokban. Egy kis nyitott, közvetlentőke-befektetések segítségével modernizálódó országban – mint Magyarországon is – ezek a célok leginkább akkor valósulhatnak meg, ha a globális cégek helyi gyártó leányvállalatai a korábbinál magasabb hozzáadott értékű tevékenységeket is átvesznek anyavállalataiktól. A szerző magyarországi feldolgozóipari leányvállalatokkal készített interjúk alapján vizsgálja a közvetlentőke-befektetések kezdeti szakaszát követő fejlődést. Milyen tudásigényes tevékenységeket vettek át a leányvállalatok anyavállalataiktól? Milyen hatást gyakorolt ez a teljesítménymutatóikra és a helyi menedzsment autonómiájára? A könyv a külfölditőke-befektetők magyarországi tevékenységére kíváncsi, és az elfogulatlan olvasóknak szól. Bemutatja, hogy melyek a gyakori, de kerülendő illúziók, és milyen, amikor a napi aprómunka sikerei összeadódnak egy leányvállalatnál. [/limit_content]

A Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai című könyv egy 2019-ban megjelent, 176 oldalból álló, Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Szalavetz Andrea írt és a Napvilág Kiadó adja ki a 9789633382158 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szalavetz Andrea: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szalavetz Andrea: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai PDF, Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai PDF letöltés, Szalavetz Andrea: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai ePUB, Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai ePUB letöltés, Szalavetz Andrea: Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai Mobi, Globális értékláncok, szakosodás és feljebb lépés – Magyarországi feldolgozóipari leányvállalatok tapasztalatai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szalavetz Andrea további könyvei

Napvilág Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789633382158 ISBN-számú könyvek

Összes könyv