Szakonyi Károly: A rőt hajú nő

Szakonyi Károly könyve: A rőt hajú nő - Válogatott novellák Rátkay Endre festményeivel | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Kötetünkkel a 85 éves Kossuth-díjas Szakonyi Károlyt köszöntjük.”. (a Kiadó) “Mikor azt írom, Szakonyi novelláit új fénybe helyezik Rátkay művei, elsősorban arra gondolok, ami a két mesterben közös: úgy ragadják meg a pillanatot, hogy közben mikro-univerzumuk kiszabadul az idő fogságából, magába sűrítve a létezés teljességét.” (részlet Rózsássy Barbara utószavából) [/limit_content]

A A rőt hajú nő című könyv egy 2016-ban megjelent, 120 oldalból álló, Irodalom Antológiák, Irodalom Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Szakonyi Károly írt és a Stádium Kiadó, Új Átlók Művészeti Társaság adja ki a 9786158022118 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szakonyi Károly: A rőt hajú nő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szakonyi Károly: A rőt hajú nő PDF, A rőt hajú nő PDF letöltés, Szakonyi Károly: A rőt hajú nő ePUB, A rőt hajú nő ePUB letöltés, Szakonyi Károly: A rőt hajú nő Mobi, A rőt hajú nő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szakonyi Károly további könyvei

Stádium Kiadó, Új Átlók Művészeti Társaság kiadó további könyvei

Irodalom Antológiák, Irodalom Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786158022118 ISBN-számú könyvek

Összes könyv