Szakács Eszter: Babilon

Szakács Eszter könyve: Babilon | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Egy felejthetetlen fantasy, ami még a Percy Jackson-rajongókat is meg fogja lepni!A Korfu szigetén élő León régi grifflovas családból származik, és minden vágya, hogy ő is hős grifflovassá váljon. Ám amikor a Moirák nem őt, hanem az unokatestvérét választják egy olümposzi griff párjául, León nem törődik bele a görög sorsistennők döntésébe: az első váratlan lehetőségre lecsap, hogy kezébe vegye és újraírja a sorsát! Ehhez át kell kelnie egy másik világba, a Babilonra, hogy egy vad griffet keressen magának, ám az új világ váratlan meglepetéseket tartogat számára. A megpróbáltatások során Leónnak rákell ébrednie, hogy rajta kívül talán senki nem képes megállítani Ahrimánt, az emberiség ősi ellenségét, aki alig egy évvel a Második Kapuháború után ismét megpróbálja elpusztítani a Földet és a zsebuniverzumokat.Kapcsolódj be a grifflovas hősök világába egy teljesen új kalanddal és új szereplőkkel, kísérd el Leónt a Babilonra! [/limit_content]

A Babilon című könyv egy 2018-ban megjelent, 503 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Szakács Eszter írt és a Tilos az Á Könyvek adja ki a 9789634103882 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szakács Eszter: Babilon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szakács Eszter: Babilon PDF, Babilon PDF letöltés, Szakács Eszter: Babilon ePUB, Babilon ePUB letöltés, Szakács Eszter: Babilon Mobi, Babilon Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szakács Eszter további könyvei

Tilos az Á Könyvek kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

503 oldalas könyvek

9789634103882 ISBN-számú könyvek

Összes könyv