Szabó Magda: A pillanat – Creusais

Szabó Magda könyve: A pillanat - Creusais | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A 70 éves Szabó Magda ezt a regényét saját nekrológjának nevezte. Valóban beleírta élete minden csalódását, veszteségét, 70 év élettapasztalatát. Nem rejti véka alá véleményét családról, nevelésről, szerelemről, házasságról, politikáról, háborúról. Mindezt szokatlan formában (eposzt írtam regényben) és antik környezetbe helyezve tárja elénk. Vergilius Aeneis-ének Saboas által megírt változatában Aeneas helyett felesége, Creusa éli át a hős szerepében a kalandokat, sok iróniára, meglepő fordulatra adva lehetőséget. A hangosregény utolsó fejezetében a mű keletkezéstörténetét is megismerhetjük, ami sok magyarázattal szolgál a regény mélységeinek megértéséhez. Ráckevei Anna művészi teljesítménye lenyűgöző, ahogy az antik formában rejlő lehetőségeket és a gyakran frivol, meghökkentő, nagyon is modern tartalmat egységes, szép előadásban összefogja. [/limit_content]

A A pillanat – Creusais című könyv egy 2016-ban megjelent, ISBN: 6155157349 oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet Szabó Magda írt és a Titis Kft. adja ki a 9786155157349 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szabó Magda: A pillanat – Creusais egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szabó Magda: A pillanat – Creusais PDF, A pillanat – Creusais PDF letöltés, Szabó Magda: A pillanat – Creusais ePUB, A pillanat – Creusais ePUB letöltés, Szabó Magda: A pillanat – Creusais Mobi, A pillanat – Creusais Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szabó Magda további könyvei

Titis Kft. kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

ISBN: 6155157349 oldalas könyvek

9786155157349 ISBN-számú könyvek

Összes könyv