Szablyár Péter: Fokról fokra

Szablyár Péter könyve: Fokról fokra | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A két lábra állás adhatta az ötletet ősünknek, hogy a lejtőkbe apró fokokat vágva könnyítse meg a meredélyek bejárását. A lépcső – ez az egyszerű szerkezet – életünk meghatározó, egyik leggyakrabban használt építőeleme. Talán ősi szerkezetéből fakadóan mindig van benne valami misztikus. Mindig vezet valahová, feljuttat, felemel, vagy méretei ritmusával szabályozottan alászállni enged. Huszadik századi mozgó változata kígyóként kúszik a mélybe, vagy emel az utca vagy egy magasabb emelet szintjére, hátára vesz, enged nézelődni. [/limit_content]

A Fokról fokra című könyv egy 2010-ban megjelent, 88 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Szablyár Péter írt és a Városháza Könyvek adja ki a 9789639669215 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szablyár Péter: Fokról fokra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szablyár Péter: Fokról fokra PDF, Fokról fokra PDF letöltés, Szablyár Péter: Fokról fokra ePUB, Fokról fokra ePUB letöltés, Szablyár Péter: Fokról fokra Mobi, Fokról fokra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szablyár Péter további könyvei

Városháza Könyvek kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

88 oldalas könyvek

9789639669215 ISBN-számú könyvek

Összes könyv