Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló

Szabados Ágnes könyve: Van időm olvasni - Olvasónapló | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Nincs időm olvasni! Annyiszor hallottam ezt a panaszt, hogy 2017 januárjában létrehoztam egy kihívást az online térben azért, hogy a közösség erejével visszacsempésszem a mindennapokba az olvasást.A Nincs időm olvasni kihívásból lassan egy tízezer fős, aktív közösség alakult ki, amelynek tagjait a könyvek szeretete köti össze. Van időnk olvasni, sőt, van időnk arra is, hogy az olvasmányainkat még emlékezetesebbé tegyük – erre szolgál ez az olvasónapló, amelyben értékelheted az olvasott köteteket, lejegyezheted kedvenc idézeteidet, izgalmas könyves bakancslistákat teljesíthetsz, miközben számtalan inspiráló gondolatot is találsz az olvasásról.Barátsággal,SZABADOS ÁGNES [/limit_content]

A Van időm olvasni – Olvasónapló című könyv egy 2018-ban megjelent, 192 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Szabados Ágnes írt és a LIBRI KÖNYVKIADÓ KFT. adja ki a 9789634335054 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló PDF, Van időm olvasni – Olvasónapló PDF letöltés, Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló ePUB, Van időm olvasni – Olvasónapló ePUB letöltés, Szabados Ágnes: Van időm olvasni – Olvasónapló Mobi, Van időm olvasni – Olvasónapló Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szabados Ágnes további könyvei

LIBRI KÖNYVKIADÓ KFT. kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789634335054 ISBN-számú könyvek

Összes könyv