Susannah Steel: Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban

Susannah Steel könyve: Játékos babafejlesztés - 365 ötlet az első 12 hónapban | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez az ellenállhatatlan könyv a baba életkorához igazodó, inspiráló tevékenységeket soroltat fel az első 12 hónap minden egyes napjára, az újszülött kortól egészen a 12 hónapos korig. Játékok és programok a babával, megspékelve sok-sok remek tanáccsal és ötlettel az újdonsült anyukák és apukák számára. A kicsi fejlődését elősegítő játékokkal feldobhatod a mindennapi szülői rutin teendőket, és stimuláló, fejlesztő közeget biztosíthatsz a babádnak. [/limit_content]

A Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban című könyv egy 2016-ban megjelent, 256 oldalból álló, Gyermekgyógyászat, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Susannah Steel írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633411643 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Susannah Steel: Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Susannah Steel: Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban PDF, Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban PDF letöltés, Susannah Steel: Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban ePUB, Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban ePUB letöltés, Susannah Steel: Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban Mobi, Játékos babafejlesztés – 365 ötlet az első 12 hónapban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Susannah Steel további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Gyermekgyógyászat, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789633411643 ISBN-számú könyvek

Összes könyv