Sümeginé dr. Tóth Piroska: Virágirodalom

Sümeginé dr. Tóth Piroska könyve: Virágirodalom | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Ez a kötet arra vállalkozik, hogy néhány perc örömet vigyen a hétköznapokba úgy, hogy fölvillantja egy-egy növény, virág portréját. Lehetnek néhány milliméteresek avagy méternyiek, parányi szirmúak, fürtösek, tölcséresek, ajakosok, füzérszerűek. Nyílnak vízben, földön, levegőben; a szabad természetben és a szobában. Gyönyörködtetnek, gyógyítanak, ízesítik és díszítik ételeinket. A népművészet minden ágának, de a költőknek és íróknak is örök ihletforrás lelki gazdagságot építő lényük. A szerző a végtelen bőségből csupán néhány villanásnyi képet adhat, de igyekezett a kis terjedelem ellenére is sokféleségüket érzékeltetni. A kötetet 19. századi botanikai könyvek illusztrációi díszítik. [/limit_content]

A Virágirodalom című könyv egy 2017-ban megjelent, 164 oldalból álló, Antológiák, Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Sümeginé dr. Tóth Piroska írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631364408 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sümeginé dr. Tóth Piroska: Virágirodalom egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sümeginé dr. Tóth Piroska: Virágirodalom PDF, Virágirodalom PDF letöltés, Sümeginé dr. Tóth Piroska: Virágirodalom ePUB, Virágirodalom ePUB letöltés, Sümeginé dr. Tóth Piroska: Virágirodalom Mobi, Virágirodalom Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sümeginé dr. Tóth Piroska további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Antológiák, Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

164 oldalas könyvek

9789631364408 ISBN-számú könyvek

Összes könyv