Steve Martin: Legyél te is űrhajós!

Steve Martin könyve: Legyél te is űrhajós! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Minden vágyad, hogy felfedezd a Marsot?Ha igen, mától semmi sem állhat az utadba! Az Űrhajós Akadémián elsajátíthatod mindazokat az ismereteket, amelyeket az igazi űrhajósok is kapnak a kiképzésük során. Megtanulhatod, hogyan vezetik az űrhajókat az asztronauták, miből áll a szkafander, és megismerheted a világűrben végzett kísérleteket is. Az Akadémia elvégzése során fejlesztheted az űrsétákhoz szükséges állóképességed, de azt is kipróbálhatod, miként termeszthetsz saját űrhajós élelmet.Csatold fel a holdjáró bakancsod, és készülj fel egy életre szóló kalandra! [/limit_content]

A Legyél te is űrhajós! című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Steve Martin írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634370802 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Steve Martin: Legyél te is űrhajós! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Steve Martin: Legyél te is űrhajós! PDF, Legyél te is űrhajós! PDF letöltés, Steve Martin: Legyél te is űrhajós! ePUB, Legyél te is űrhajós! ePUB letöltés, Steve Martin: Legyél te is űrhajós! Mobi, Legyél te is űrhajós! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Steve Martin további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789634370802 ISBN-számú könyvek

Összes könyv