Steve Martin: Legyél te is állatorvos!

Steve Martin könyve: Legyél te is állatorvos! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Szereted az állatokat, és minden vágyad, hogy gondoskodj róluk?Ha igen, iratkozz be az Állatorvos Akadémiára! Itt megtanulhatod, hogyan értsd meg a kutyák és macskák beszédét, elsajátíthatod a teknősgondozás fortélyait, és az is kiderül, mitől érzik jól magukat az állatkerti állatok. Az Akadémia elvégzése során fejlesztheted azokat a képességeidet is, amelyekre egy állatorvosnak szüksége van, úgymint a kedvesség, a türelem és a kitartás, de azt is gyakorolhatod, hogy mi a teendő vészhelyzet esetén.Ragadj hát sztetoszkópot meg fehér köpenyt, és készülj egy állati izgalmas kalandra! [/limit_content]

A Legyél te is állatorvos! című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Steve Martin írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634370796 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Steve Martin: Legyél te is állatorvos! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Steve Martin: Legyél te is állatorvos! PDF, Legyél te is állatorvos! PDF letöltés, Steve Martin: Legyél te is állatorvos! ePUB, Legyél te is állatorvos! ePUB letöltés, Steve Martin: Legyél te is állatorvos! Mobi, Legyél te is állatorvos! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Steve Martin további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789634370796 ISBN-számú könyvek

Összes könyv