Stephen Kendrick: Merj szeretni!

Stephen Kendrick, Eric Wilson, Alex Kendrick,  könyve: Merj szeretni! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja…?! A magyarul is óriási sikert arató: A VISKÓ kiadója most egy olyan könyvvel lepi meg olvasóit, amiről a megjelenés első évében több mint 1 millió házaspár gondolta azt, hogy szüksége van rá! A Fireproof (Tűzálló) című film egyik “főszereplője”, egy napló, amely most Merj szeretni! (The Love Dare) címmel jelenik meg magyarul. A Merj szeretni! a boldogság helyreállításának és tartósításának világszerte bevált receptkönyve. [/limit_content]

A Merj szeretni! című könyv egy 2010-ban megjelent, 214 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick írt és a Immanuel Alapítvány adja ki a 9789638809889 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick: Merj szeretni! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick: Merj szeretni! PDF, Merj szeretni! PDF letöltés, Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick: Merj szeretni! ePUB, Merj szeretni! ePUB letöltés, Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick: Merj szeretni! Mobi, Merj szeretni! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alex Kendrick, Eric Wilson, Stephen Kendrick további könyvei

Immanuel Alapítvány kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

214 oldalas könyvek

9789638809889 ISBN-számú könyvek

Összes könyv