Stella Weller: Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal

Stella Weller könyve: Hátfájósok könyve - Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal | könyv borító

[limit_content length=”400″] Becslések szerint tíz emberből nyolcat előbb-utóbb utolér a hátfájás. E könyvsegítségével javíthatja testtartását, erősítheti izmait, és megszabadulhat a kellemetlen érzéstől. – Megismerheti a hátfájás különféle típusait és okait. – Biztonságosan kezelheti heveny vagy idült hátfájását. – Egyszerű, de hatásos, a Pilatesen, a jógán és az Alexander-technikán alapulógyakorlatsorokat sajátíthat el. – Mindössze két hét elteltével máris a javulás jeleit észlelheti. [/limit_content]

A Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal című könyv egy 2009-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Stella Weller írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636890827 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Stella Weller: Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Stella Weller: Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal PDF, Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal PDF letöltés, Stella Weller: Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal ePUB, Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal ePUB letöltés, Stella Weller: Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal Mobi, Hátfájósok könyve – Egyszerű, de hatásos gyakorlatsorokkal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Stella Weller további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789636890827 ISBN-számú könyvek

Összes könyv