Stefanie Steinhorst: Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini

Stefanie Steinhorst könyve: Hol javítják az autót? - Mi micsoda mini | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kié lehet az a kutya, aki hátul az autó szervizben huncutkodik? Nézhetik bentről a gyerekek a forgó keféket, miközben mossák az autót? A könyv lapjain megelevenedő történetben a szerelő megmutatja, hogyan veszi le a kerekeket, hogyan cserél olajat, mire jó a levegős kulcs, és a felemelt autó padlólemezét is megnézhetik a gyerekek. Csillog-villog az autó, amikor kijön a mosóból.Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket. [/limit_content]

A Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini című könyv egy 2017-ban megjelent, 24 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Stefanie Steinhorst írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632944012 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Stefanie Steinhorst: Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Stefanie Steinhorst: Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini PDF, Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini PDF letöltés, Stefanie Steinhorst: Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini ePUB, Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini ePUB letöltés, Stefanie Steinhorst: Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini Mobi, Hol javítják az autót? – Mi micsoda mini Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Stefanie Steinhorst további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789632944012 ISBN-számú könyvek

Összes könyv