Spirit Bliss: Démoni érintés 3. – A jelen árnyai

Spirit Bliss könyve: Démoni érintés 3. - A jelen árnyai | könyv borító

[limit_content length=”400″] A jó mindig legyőzi a gonoszt, legalább is a mesékben. Ám ez most nem egy mese. Itt a vámpírok tényleg harapnak, a hősök pedig nem golyóállók. Neked lenne elég bátorságod szembeszállni a Gonosszal? A Véreskezű azt hitte, elérte célját, tervébe azonban porszem került. Szüleit kiszabadítják az ellenállók, ám pokoljárásuk ezzel nem ér véget. Az ellenállók bizalma megrendült a vezetésben, félnek, hogy a Katie hasában növekvő magzat elhozza a valódi világvégét. A félelem pedig a legjobb embert is szörnyűségekre veheti rá. Katie felkészül, hogy a merényletek folytatódnak ellene, ám legnagyobb meglepetésére valaki más kerül a célpontba. Elképzelni sem tudja, ki és miért akar végezni gyermekei apjával. Mindeközben pedig ő maga is választás elé érkezik. Két férfi, két szerelem, két út és egy nehéz, életre szóló döntés. Vajon ki akar ártani Paytonnek? Ő vagy Casimir nyeri el végül Katie szívét? És ami a legfontosabb, a gyermekből valóban a Véreskezű válik, vagy sikerül megváltoztatniuk a jövőt? Titkok, merényletek, kalandok és egy anya feltétlen szeretete és bizalma. A méltán fordulatosnak nevezett Démoni érintés trilógia utolsó része téged is elvarázsol majd. Készítsd elő a zsebkendődet, és vigyázz az álladra, nehogy leessen a döbbenettől! Hagyd, hogy a démon érintése még egyszer megbabonázzon… [/limit_content]

A Démoni érintés 3. – A jelen árnyai című könyv egy 2014-ban megjelent, 360 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Spirit Bliss írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633992234 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Spirit Bliss: Démoni érintés 3. – A jelen árnyai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Spirit Bliss: Démoni érintés 3. – A jelen árnyai PDF, Démoni érintés 3. – A jelen árnyai PDF letöltés, Spirit Bliss: Démoni érintés 3. – A jelen árnyai ePUB, Démoni érintés 3. – A jelen árnyai ePUB letöltés, Spirit Bliss: Démoni érintés 3. – A jelen árnyai Mobi, Démoni érintés 3. – A jelen árnyai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Spirit Bliss további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789633992234 ISBN-számú könyvek

Összes könyv