Sperlágh Sándor: Középkori magyar templomos könyv

Sperlágh Sándor, Tóth József könyve: Középkori magyar templomos könyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A mai “túlpiacosodó”, a hagyományos értékeket devalváló korszellemmel szembe fordulva a könyv éppen a valós értékek rehabilitációja felé szeretne egy – kicsinyke – lépést tenni. A könyvben 61 magyar – a jelenlegi magyar határokon belüli – középkori templom, illetve kápolna szerepel. [/limit_content]

A Középkori magyar templomos könyv című könyv egy 2004-ban megjelent, 132 oldalból álló, Művészet, Építészet kategóriájú könyv, melyet Sperlágh Sándor, Tóth József írt és a Panoráma Kiadó adja ki a 9789632439044 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sperlágh Sándor, Tóth József: Középkori magyar templomos könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sperlágh Sándor, Tóth József: Középkori magyar templomos könyv PDF, Középkori magyar templomos könyv PDF letöltés, Sperlágh Sándor, Tóth József: Középkori magyar templomos könyv ePUB, Középkori magyar templomos könyv ePUB letöltés, Sperlágh Sándor, Tóth József: Középkori magyar templomos könyv Mobi, Középkori magyar templomos könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sperlágh Sándor, Tóth József további könyvei

Panoráma Kiadó kiadó további könyvei

Művészet, Építészet kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789632439044 ISBN-számú könyvek

Összes könyv