Somogyi Gábor: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?)

Somogyi Gábor könyve: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A könyv a párkapcsolatok világába kalauzolja el mindazokat, akiket érdekelnek egy középkorú férfi gondolatai a szerelemről és annak szükségszerű – kedvező és kedvezőtlen- velejáróiról, ill. a boldog együttléthez szükséges feltételekről. [/limit_content]

A Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) című könyv egy 2002-ban megjelent, 200 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Somogyi Gábor írt és a Cronos Kft. adja ki a 9789632045856 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Somogyi Gábor: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Somogyi Gábor: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) PDF, Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) PDF letöltés, Somogyi Gábor: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) ePUB, Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) ePUB letöltés, Somogyi Gábor: Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) Mobi, Libikóka (Hogyan kellene szeretni egymást?) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Somogyi Gábor további könyvei

Cronos Kft. kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789632045856 ISBN-számú könyvek

Összes könyv