Sirató Ildikó: A magyar színjátszás rövid története

Sirató Ildikó könyve: A magyar színjátszás rövid története | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Ez a kötet a magyar színjátszás történetét meséli el, ahogyan közös emlékezetünk őrzi, s egy kicsit tudományosan is, ahogyan a történészek emlékeznek. Kíváncsiak vagyunk ennek a művészeti ágnak a történetére, mai élményeink gyökereit keressük, s közben olyan sok minden eszünkbe jut… Mindannyian megtapasztalhatjuk, amit a kutatók úgy fogalmaznak: a színjáték a legösszetettebb művészeti ág, s a színház egyúttal társadalmi fórum is. A színház a kultúránk része, személyes és közösségi életünk tükre. De hogy milyen utat járt be a magyar színészet és közönsége a 18. századtól máig, arra izgalmas nyomozás deríthet fényt. Titkok és összefüggések láncszemeibe kapaszkodva haladhatunk együtt, néha elkalandozva a régiektől a mai színészekig, előadásokig. [/limit_content]

A A magyar színjátszás rövid története című könyv egy 2017-ban megjelent, 272 oldalból álló, Film és színház, Művészet kategóriájú könyv, melyet Sirató Ildikó írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633491461 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sirató Ildikó: A magyar színjátszás rövid története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sirató Ildikó: A magyar színjátszás rövid története PDF, A magyar színjátszás rövid története PDF letöltés, Sirató Ildikó: A magyar színjátszás rövid története ePUB, A magyar színjátszás rövid története ePUB letöltés, Sirató Ildikó: A magyar színjátszás rövid története Mobi, A magyar színjátszás rövid története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sirató Ildikó további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Film és színház, Művészet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789633491461 ISBN-számú könyvek

Összes könyv