Singer Magdolna: Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel

Singer Magdolna könyve: Partitúra - utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Polcz Alaine pszichológust, írót, a tanatológia magyarországi úttörőjét, a Magyar Hospice Mozgalom elindítóját az egész ország ismeri és elismeri. Útját tragédiák szegélyezték, a második világháború borzalmai és traumái életre szóló lelki és testi sebeket hagytak benne. Ám valamennyi csapás után képes volt talpra állni, veszteségeiből épülni, és nem csupán folytatni, de jobbá tenni saját és mások életét. Ezt a rendhagyó, példaértékű életutat meséli el tanítványa, Singer Magdolna felemelő interjúkötete. Az olvasó bensőséges résztvevőjévé válhat meghitt, a halál közeledtével egyre mélyülő beszélgetéseiknek, és megrendülten búcsúzhat ettől az őszinte, saját elmúlásával is bátran szembenéző asszonytól. A Partitúra nem az a kötet, amelyet elég egyszer kézbe venni: az éjjeliszekrényünkre való, hogy bármikor felüthessük, és erőt, inspirációt meríthessünk belőle a legnehezebb pillanatokban is.SINGER MAGDOLNA író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember. Eddig tizenhat könyve és számos tanulmánya jelent meg, köztük a Vigasztalódás a gyászban és a Veszteségek ajándéka című kötetek. [/limit_content]

A Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel című könyv egy 2016-ban megjelent, 180 oldalból álló, Történelem, Életrajzok kategóriájú könyv, melyet Singer Magdolna írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155609336 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Singer Magdolna: Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Singer Magdolna: Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel PDF, Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel PDF letöltés, Singer Magdolna: Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel ePUB, Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel ePUB letöltés, Singer Magdolna: Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel Mobi, Partitúra – utolsó beszélgetés Polcz Alaine-nel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Singer Magdolna további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Történelem, Életrajzok kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9786155609336 ISBN-számú könyvek

Összes könyv