Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1.

Simone Elkeles könyve: Leaving Paradise - Kiűzetés a Paradicsomból - Kiűzetés a Paradicsomból 1. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott…A legközelibb bizalmasoddá válik? Minden megváltozott, amikor Caleb Becker egy buli után részegen elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a fürkésző tekintetek elől.Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmének kereszttüzében. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket “bűnözőnek” és “nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől újra minden megváltozik.Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.Különleges történet a megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről – Simone utánozhatatlan, borzongatóan kíméleten és szívekig hatoló stílusában.Hagyd hogy magával ragadjon! [/limit_content]

A Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. című könyv egy 2018-ban megjelent, 275 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Simone Elkeles írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634573609 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. PDF, Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. PDF letöltés, Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. ePUB, Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. ePUB letöltés, Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. Mobi, Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból – Kiűzetés a Paradicsomból 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simone Elkeles további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

275 oldalas könyvek

9789634573609 ISBN-számú könyvek

Összes könyv