Simon Scarrow: A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben

Simon Scarrow könyve: A sas prédája - Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben | könyv borító

[limit_content length=”400″] Már több mint egy éve, hogy a hatalmas római hadsereg, kevés ellenállásra számítva, Britannia partjaira lépett. A barbár fővezér, Caratacus elszánt harcosai mégis tovább gyötrik a legiókat. Most azonban Claudius császárnak győzelemre van szüksége, hogy biztosítsa helyét a trónon, ezért eljött az ideje, hogy végleg eltiporják az ellenséget. Amint a római csapatok csatához gyülekeznek, Cato és Macro centuriók osztoznak bajtársaik magabiztosságában. Holnap egy utolsó, döntő csapással biztosan elpusztítják Caratacust. Ám a csata nem a terv szerint alakul, a felelősséget pedig egyre lejjebb hárítják a parancsnoki láncon. Az ismert világ legkönyörtelenebb hadserege épp azokra készül félelmetes büntetést mérni, akik elhozhatnák a hosszúra nyúló britanniai hadjárat győzelmét. [/limit_content]

A A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben című könyv egy 2009-ban megjelent, 376 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Simon Scarrow írt és a Gold Book adja ki a 9789634261537 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simon Scarrow: A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simon Scarrow: A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben PDF, A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben PDF letöltés, Simon Scarrow: A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben ePUB, A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben ePUB letöltés, Simon Scarrow: A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben Mobi, A sas prédája – Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simon Scarrow további könyvei

Gold Book kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

376 oldalas könyvek

9789634261537 ISBN-számú könyvek

Összes könyv