Simon Réka Zsuzsanna: Majdnem egy tucat királylány

Simon Réka Zsuzsanna könyve: Majdnem egy tucat királylány | könyv borító

[limit_content length=”400″] Borzas Füzike, Fürtös Bodza, Erdei Szamóca, Sáfrányos Szeklice néhányan e kötet szereplői közül. Ők, és társaik igazi vidám, cserfes, rakoncátlan királylányok, akik körül mindig történik valami izgalmas! A Csukás István-díjas Simon Réka Zsuzsanna legújabb kötete a tőle megszokott humorral, és szójátékokkal fűszerezett csodás nyelvezettel meséli el a tíz különleges királylány egy-egy vidám történetét. A kötetet Egri Mónika mosolyt fakasztó képei teszik teljessé. [/limit_content]

A Majdnem egy tucat királylány című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Simon Réka Zsuzsanna írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634032106 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simon Réka Zsuzsanna: Majdnem egy tucat királylány egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simon Réka Zsuzsanna: Majdnem egy tucat királylány PDF, Majdnem egy tucat királylány PDF letöltés, Simon Réka Zsuzsanna: Majdnem egy tucat királylány ePUB, Majdnem egy tucat királylány ePUB letöltés, Simon Réka Zsuzsanna: Majdnem egy tucat királylány Mobi, Majdnem egy tucat királylány Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simon Réka Zsuzsanna további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789634032106 ISBN-számú könyvek

Összes könyv