Simon Melinda: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme

Simon Melinda könyve: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kötet a 19. századi magyarországi könyvkiadás és könyvkereskedelem egyik kiemelkedő alakját, a korban neves Eggenberger-féle könyvkereskedés tulajdonosát mutatja be. A szerző levéltári és szakirodalmi forrásokra támaszkodva rekonstruálja Hoffmann Alfréd családi környezetét, életének helyszíneit és baráti körét. Bemutatja, milyen bel- és külföldi tanulmányokat végzett egy korabeli ifjú könyvkereskedő, milyen volt egy elegáns belvárosi könyvesbolt a “boldog békeidőkben” és kik voltak mindennapos vendégei. Részletesen ismerteti a könyves szakma viszonyait a század második felében, s ebből a háttérből kiemelve elemzi a korszak prominens tudományos és tankönyvkiadójának pályafutását. Nélkülözhetetlen forrás a 19. századi művelődéstörténet és könyvkultúra iránt érdeklődők számára. [/limit_content]

A Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme című könyv egy 2016-ban megjelent, 504 oldalból álló, Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyv, melyet Simon Melinda írt és a Balassi Kiadó adja ki a 9789635069774 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simon Melinda: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simon Melinda: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme PDF, Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme PDF letöltés, Simon Melinda: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme ePUB, Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme ePUB letöltés, Simon Melinda: Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme Mobi, Hoffmann Alfréd és a dualizmus könyvkereskedelme Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simon Melinda további könyvei

Balassi Kiadó kiadó további könyvei

Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

504 oldalas könyvek

9789635069774 ISBN-számú könyvek

Összes könyv