Simon János: Globalizáció és nemzet

Simon János könyve: Globalizáció és nemzet | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Könyv a válságba került jóléti állammal, a nemzettel és a civil társadalommal foglalkozik. Arra a kérdésre keresi a választ, hogy milyen erők tudnak hatékonyabban föllépni napjainkban, a globalizációs korszak végén, tudnak például a legyengült nemzetállam bizalmat veszett intézményei helyett a civil társadalom erősödő szöveteivel védekezni. Ki tudják-e védeni a globalizáció káros hatásait, miközben adaptálják előnyös vonatkozásait? Jelenthet-e hatékony védelmet a nemzetálllamok regionális összefogása? Válaszaiban a szerző magyar és nemzetközi közvélemény-kutatási adatokra is támaszkodik.” [/limit_content]

A Globalizáció és nemzet című könyv egy 2015-ban megjelent, 308 oldalból álló, Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Simon János írt és a CEPoliti Kiadó – L’Harmattan adja ki a 9789632369549 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simon János: Globalizáció és nemzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simon János: Globalizáció és nemzet PDF, Globalizáció és nemzet PDF letöltés, Simon János: Globalizáció és nemzet ePUB, Globalizáció és nemzet ePUB letöltés, Simon János: Globalizáció és nemzet Mobi, Globalizáció és nemzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simon János további könyvei

CEPoliti Kiadó – L’Harmattan kiadó további könyvei

Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

308 oldalas könyvek

9789632369549 ISBN-számú könyvek

Összes könyv