Simon Calder: Amszterdam – Spirál könyvek

Simon Calder könyve: Amszterdam - Spirál könyvek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Az utazás elengedhetetlen kelléke a jó útikönyv – amely pontos, megbízható, jól használható A Spirálkönyvek a bedekkerek között a legjobbak közé tartoznak. Járjunk bárhol a világban, a legtöbb turista kezében ennek a sorozatnak a köteteit láthatjuk. Segítenek beosztani az utazó idejét, tájékoztatnak a helyi szokásokról, az utazási lehetőségekről, megismertetnek a legfontosabb látnivalókkal, elárulják a rejtett kincseket, felajánlják a legmegfelelőbb éttermeket, kávézókat, szálláshelyeket, ötleteket adnak a városnézések, kirándulások utáni szórakozáshoz, de még abban is segítenek, hogy hol milyen ajándékot érdemes venni azoknak, akik otthon maradtak – mindezeket képekkel és térképvázlatokkal. A logikus szerkesztésnek és a spirálozásnak köszönhetően jól áttekinthetőek, könnyen kezelhetőek ezek a könyvek. Ennek a sorozatnak minden kötete kiváló útitárs.” [/limit_content]

A Amszterdam – Spirál könyvek című könyv egy 2007-ban megjelent, 212 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Simon Calder írt és a Well-Press Kiadó Kft. adja ki a 9789639490581 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simon Calder: Amszterdam – Spirál könyvek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simon Calder: Amszterdam – Spirál könyvek PDF, Amszterdam – Spirál könyvek PDF letöltés, Simon Calder: Amszterdam – Spirál könyvek ePUB, Amszterdam – Spirál könyvek ePUB letöltés, Simon Calder: Amszterdam – Spirál könyvek Mobi, Amszterdam – Spirál könyvek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simon Calder további könyvei

Well-Press Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

212 oldalas könyvek

9789639490581 ISBN-számú könyvek

Összes könyv