Sigrídur Hagalín Björnsdóttir: A sziget

Sigrídur Hagalín Björnsdóttir könyve: A sziget | könyv borító

[limit_content length=”400″] Emlékszel, hol voltál, amikor megtudtad? Az elmúlt évek egyik legérdekesebb izlandi regénye izgalmas, valószerű és borzongató történet az elképzelt jövőnkről. Az általunk ismert világ megszűnik létezni. Izland, az egyik legszervezettebb ország egyik napról a másikra elveszíti a kapcsolatot a külvilággal, és káosz lesz úrrá benne. Senki nem tudja, mi okozza a fennakadást, az állam, a jog és a társadalom építményei pedig repedezni kezdenek. A sziget a thriller, a politikai fikció és a disztópia remek kombinációja, ugyanakkor pontos kórkép is a modern világról. A szerző művével megdöbbentette Izlandot, és élénk vitát váltott ki az állam és a társadalom alapjainak fenntarthatóságáról. Sigrídur Hagalín Björnsdóttir újságíró, az Izlandi Televízió munkatársa. E könyvét az Izlandi Női Irodalmi Díjra is jelölték. [/limit_content]

A A sziget című könyv egy 2019-ban megjelent, 248 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Sigrídur Hagalín Björnsdóttir írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632785820 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sigrídur Hagalín Björnsdóttir: A sziget egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sigrídur Hagalín Björnsdóttir: A sziget PDF, A sziget PDF letöltés, Sigrídur Hagalín Björnsdóttir: A sziget ePUB, A sziget ePUB letöltés, Sigrídur Hagalín Björnsdóttir: A sziget Mobi, A sziget Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sigrídur Hagalín Björnsdóttir további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789632785820 ISBN-számú könyvek

Összes könyv